Pytanie o przegub wewnętrzny O1 2.0 APK

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xiffix
    Classic
    • 2014
    • 6

Big, Przecież testując auto nie odetniesz się od przyzwyczajeń.
    Do tego ktoś kto ma 2m wzrostu i 130 kg wagi inaczej będzie odbierał każde auto, niż 50 kg kobieta 160 cm wzrostu. Do tego odczucia przyśpieszeń, hamowania, prędkości na zakrętach i uślizg przodu/tyłu, potencjalny ekodriving i spalanie. Za dużo zmiennych, by się odciąć. Stwierdzenie, że coś wystarczające to co znaczy ??? wystarczające dla kogo itd. itp. Więc subiektywizmu się nie pozbędziesz.

Dla mnie porównuje się coś w stosunku do czegoś. Obiektywnie możesz zrobić pomiary i wartości przyśpieszeń i hamowania. I tyle.

Ogólne wrażenia i w przypadku Rapida są OK, ale wtedy zaczynają się "ale" i ta właśnie osobiste odbieranie auta daje nam obraz co jest dobre, co złe, a co udaje coś czym nie jest.

Skoda próbuje nam sprzedać swój produkt tłumacząc pewne braki jako zasadne, a odstępstwa od normy nową jakością. A na prawdę przestrzennie mamy rozciągniętą F2 z nowym wzorniczo środkiem, którego odbiór przetestowano przed wypuszczeniem F3.

Ciekawe ile wspólnych elementów z Rapidem ma nowa F3 ?
  • slawek1507
    Classic
    • 2012
    • 12

Witam mam pytanie, czy ten przegub pasuje do mojej Octavii? Ruville NR. KATALOGOWY 75454S. Sprzedawcy twierdzą, że tak, ale chciałbym potwierdzić, zanim kupię. Nie bardzo mogę przed zakupem zdemontować stary, stąd pytanie...
    Z góry dzięki za odpowiedź
    Sławek

Komentarz

• elemenateur
      Elegance
      • 2007
      • 803

Wg mnie powinieneś mieć 75414S.

Komentarz

• slawek1507
        Classic
        • 2012
        • 12

Zaproponowany przegub jest od strony koła, a ja potrzebuję wewnętrzny - od skrzyni...
        Sławek

Komentarz

Pracuję...